2010-08-04

Jag bjuder er på

en pastasallad som går att variera till det oändliga. Jag ger er inga antal eller så, utan ni sätter i den mängd som ni tycker behövs och smakar av själva efter er smak. Ska tilläggas att salladen ÄR godast dagen efter man gjort den.

Det här behövs:

Grillad kyckling
Pasta (skruvar eller snäckor)
Majs
Rödlök
Bacon
Majonnäs (lätt om man vill)
Cremefraiche (naturell, lätt om man vill)
Örtaromat

Gör så här:

Koka pastan
Finfördela kycklingen
Klipp baconet och stek den knaprig, lägg på en bit papper så fettet rinner av.
Låt majsen rinna av
Hacka löken

Blanda alla ingredienserna i en stor skål. Sätt i cremefraiche och msjonnäs efter smak. Krydda.

Jag gjorde en liknande sallad men tog rökt kött och (kokt) ägg en gång. En annan gång tog jag rökt kött, skippade löken och satte i isbergsallad, gurka och (kokt) ägg. Super smarrigt och enkelt. Vi hade med detta både till djurparken och när vi var till havet, Theodor åt bra av den också.
Lycka till!

Inga kommentarer: