2010-03-16

Kladdkaka

Vill bara dela med mig av det receptet jag använder mig av när jag bakar kladdkaka:
100 g margarin -smält det.

2 dl socker
2 ägg - vispa ordentligt

1 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk vaniljsocker - blanda i en skål

Blanda försiktigt i de torra ingredienserna i äggsmeten. Blanda i margarinet. Smörj och bröa en rund form med löstagbara kanter. Häll i smeten. Grädda i 175 grader i nedredelen av ugnen i cirka 15 minuter, jag brukar ha inne den i 20 minuter och då blir den perfekt kladdig.

Så supergod och enkel att göra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag undrar vilken varme ugnen ska vara det står inte.

Frida sa...

Förlåt,ska genast lägga in detta i inlägget :)

Hallon & Blåbär sa...

Åh, nu blev jag allt bra sugen på kladdkaka, en kaka som ju alltid går hem.