2008-09-03

Fullt upp

Har så mycket på dagarna nu, knappt någon tid över till annat. Theodor är vaken nästan hela tiden nu,han sover kanske alltsom allt 1 timme åt gången vid 3-4 tillfällen utspridda över dagen. Så man hinner inte mycket. Men vad gör det, jag är ju hemma för att ta hand om honom inte hemmet. Han är så go´,min lilla son. Han "pratar" mer och mer. Han har börjat göra brum-ljud också, men mest så skrattar han bara åt alla som pratar med honom.

Just nu håller jag på att röja här hemma, vi ska få besök från Karlskrona en kompis (och Prickens uppfödare) ska komma hit idag med Prickens syster och stanna till på lördag. Ska bli riktigt roligt att hon kommer hit, även om det är för att träna Pricken som hon kommer.

Stackars Pricken var tvungen att åka till vetrinären idag på morgonen. Han har fått utslag på magen, så nu ska han få bada magen med ett special schampo och smörjas med kortison i 10 dagar. Som att det inte räckte så måste han ha på sig en krage också så att han inte kommer åt att slicka sig på magen. Nu tycker han synd om sig själv och hör ingenting vad man säger åt honom och så går han på en som en ångvält, knäppot. Men jag sätter ut en bild på stackarn så att ni får se hur synd det är om honom.

Inga kommentarer: